menY

PERSONLIGHET

min

Jeg har en introvert personlighet, men de dype samtalene, en til en, verdsetter jeg utrolig høyt og elsker å bli kjent med folk på den måten!
Jeg er absolutt en hundeperson, og har tre store lidenskaper utenom fotografering: Nemlig sjokolade, kaffi og Jesus. Jeg elsker å kunne vær kreativ og skape noe, enten det er et kamera jeg har i hånden eller et strikketøy! Mye av tida min utenom jobb og fotografering brukes på trening og på håndballbanen, hvor jeg ofte lar mitt enorme konkurranseinstinkt ta litt over. Lange fjellturer med hytteliv og frisk fjelluft foretrekkes mye mer over lange sandfylte strender, så er du glad i gå turer med solide tursko er jeg ikke vanskelig å få med! 

Min kjærlighet til fotografering går helt tilbake til de dagene jeg var en liten jenteunge. Med to fotografer som foreldre og et studio i Stavanger som min lekegrind, var veien kort til dette yrket. Jeg har fått grundig opplæring i hvordan man skal oppføre seg både foran og bak kameraet. 

Mitt hovudfokus er å fange de små øyeblikkene og forevige dem, perfeksjonere bildene mine og ikke la noe annet enn fantasien sette grenser for hva jeg kan få til med kameraet mitt. Jeg er også veldig opptatt av å bygge gode relasjoner med kundene mine, og ønsker derfor å gjøre mitt ytterste slik at jeg blir godt kjent med dere og dere med meg!

Jeg er veldig opptatt av å tilfredstille enhver kunde som ønsker meg som sin fotograf, og legger derfor ned mye arbeid i både forberedelser, selve fotograferingen og etterarbeidet for å kunne oppnå det absolutt beste resultatet. Som den perfeksjonisten jeg er lever jeg med innstillingen om at en kan aldri lære nok! Og det er noe av det som driver meg, at jeg alltid kan bli bedre og alltid lære noe nytt og bli kjent med nye mennesker! Jeg gleder meg til å bli kjent med akkurat DEG! :) 


+ 47 47 26 92 70 

fotograf.christensen@gmail.com

@2016 CharlotteTChristensen // All rights reserved

BRYLLUP | KONFIRMANT | FAMILIE | Ettårbilder