menY

Bryllupsfotografering ved Badedammen, Oslo

Elise og Eben ga hverandre sine ja i mars uten den store feiringen og uten 100vis av gjester tilstede. Oslo er enda stengt, og derfor gjennomførte de vielsen med så mange/få de hadde lov til. I utgangspunktet hadde de heller ikke planlagt noe særlig fotografering av bryllupet deres. Jeg ble kontaktet av tanten til Elise, som syntes de fortjente en ordentlig fotografering, med profesjonelle bilder som de kunne ha fra bryllupet deres. Jeg ble da satt i kontakt med Elise og Eben, og vi kom frem til en dato vi skulle møtes og fotografere! Elise er, i likhet med meg, fra Jæren, så vi hadde faktisk møttes en gang tidligere da jeg fotograferte et bryllup hvor hun var forlover.

Vi møttes med badedammen ved Grorud, ikke så langt borte fra hvor jeg nå bor. Det er et turområde hvor det ferdes mye folk. Vi gikk et lite stykke og på den siden av badedammen hvor det så og si ikke var noen andre! Det føltes som vi hadde hele skogen for oss selv. Meg, kameraet mitt og dette nydelige brudeparet som var helt oppslukt i hverandre.

Elise&Eben,
Elise&Eben,

Vi fant fort ut at noe av det vi hadde til felles var kjærligheten til norsk, vill natur. Elise og Eben hadde derfor et sterkt ønske om at bryllupsbildene skulle bli tatt ute i skog. Og jeg er såå glad for at vi møttes ved Badedammen for å fotografere, for det var så mange fine og grønne steder der!Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,

Ved å velge riktig klokkeslett for fotograferingen er det og mulig å fotografere i lav sol, som gir nydelig lys! Dette fikk vi utnytte til det fulle da vi stoppet opp flere steder og fikk tatt mange fine portretter i den lave sola!🌤 Det er ikke uten grunn at de kaller det for “golden hour”.
Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,
Elise&Eben,

Er du og glad i skog og fjell og ønsker slike bilder for dine bryllupsbilder? Ta kontakt! Jeg vil mer enn gjerne traske rundt i mange av Oslos perler og fotografere deg og din kjære!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 47 26 92 70 

fotograf.christensen@gmail.com

@2016 CharlotteTChristensen // All rights reserved

BRYLLUP | KONFIRMANT | FAMILIE | Ettårbilder