menY

Soulcake Oslo

bomster_pink.jpg

Det er kanskje mange som vet om disse jentene allerede, og om du ikke gjør det, burde du!

Sunniva og Ragnhild driver Soulcake som er et konditori på Grünerløkka i Oslo, og lager de saftigste, nydeligste og beste cupcakene og kakene du finner i Norge! Så til ethvert brudepar og enhver søtsugen person i nærheten av Oslo: CHECK THEM OUT!

soulcake_oslo_cupcakes_kaker_02.jpg

De sluttet begge studiene og jobbene sine for å satse på bakedrømmen sin, og vie all sin tid til Soulcake. Etterspørselen for deres cupcakes og kaker er blitt stor, og de står på dag inn og dag ut for å bake alle bestillingene som kommer inn! Disse to jentene har også nailet Instagram, og til nå har alle bestillingene foregått der.

De har også et håp om å få en nettside opp å gå, og etterhvert flytte bestillingene over der. Da vil de vokse som bedrift til å kunne bake til enda flere. De trengte både nye profilbilder og bilder til å kunne bruke til nettsiden, og jeg stilte villig opp for å gjøre denne jobben!

Jeg fikk henge med de, fotografere de og ha tidenes kjekkeste photoshoot sammen med de! En photoshoot som inneholdt latterkramper, dansing og en liten kakekrig! For noen talentfulle, flotte og tvers gjennom gode jenter disse to er!

soulcake_oslo_cupcakes_kaker_03.jpg
soulcake_oslo_cupcakes_kaker_05.jpg
soulcake_oslo_cupcakes_kaker_10.jpg

Jeg fikk og med meg hjem noen deilige cupcakes som jeg anbefaler ALLE å bestille og prøve ut!

PS: Skal du bestille, bør du være ute i god tid. De er veldig ofte og veldig fort utsolgt!

soulcake_oslo_cupcakes_kaker_09.jpg

PS: Ikke betalt reklame for Soulcake, men jeg bare heier så mye på disse to, er imponert over hva de allerede har klart å oppnå, og gleder meg til å følge de videre i fremtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 47 26 92 70 

fotograf.christensen@gmail.com

@2016 CharlotteTChristensen // All rights reserved

BRYLLUP | KONFIRMANT | FAMILIE | Ettårbilder