menY

Forlovelsesfotografering på St.Hanshaugen Oslo

Jeg er nok ikke den eneste som bare ELSKER høstfarger! Hva er vel da bedre enn å kombinere forlovelsesfotografering og høstfarger i  vakre Oslo by?!

I og med at jeg selv er i flyttefasen til Oslo, har jeg et stort ønske om å bli kjent med flere folk og bygge nye relasjoner i hovedstaden. Jeg la ut en annonsering på Instagram at jeg ønsket å tilby ett par en gratis forlovelsesfotografering i håp om å nå ut til noen som hadde behov for forlovelsesbilder. Dette var blant annet så jeg skulle få en kickstart på nettverksbyggingen min.

Jeg ble kontaktet av ganske mange, men en av de første som tok kontakt var Liselotte. Vi avtalte at jeg skulle møte med henne og hennes forlovede, Ruben, for å ta deres forlovelsesbilder.

Vi møttes på St.Hanshaugen, hvor det enda var mye nydelige høstfarger, løv på bakken og høye trær rundt oss. Stemningen var på plass fra første sekund, og fotograferingen gikk som en drøm!

L&R_02.jpg
L&R_07.jpg
L&R_13.jpg
L&R_25.jpg
L&R_31.jpg
L&R_47.jpg
L&R_50.jpg
L&R_59.jpg
L&R_60.jpg
L&R_64.jpg

Tiden forsvant fort for oss, sammen med lyset. Vi holdt på så lenge vi klarte, og måtte til slutt benytte oss av lyktestolpenes lys som slo seg på da det ble skumring. Liselotte og Ruben var så lette å snakke med og så kjekke å henge sammen med! Og bare seee hvor nydelige de er sammen, da er det og selvsagt at selve fotograferingen gikk som en lek!
L&R_69.jpgL&R_73.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 47 26 92 70 

fotograf.christensen@gmail.com

@2016 CharlotteTChristensen // All rights reserved

BRYLLUP | KONFIRMANT | FAMILIE | Ettårbilder